JobConnector - Po kërkoni? Ne lidhemi!

Për ndërtimin e rrjetit, teknologjia e domosdoshme
dhe inteligjencën njerëzore të përdorur për të arritur përdorimin më të lartë të burimeve të përbashkëta.

Për ndërtimin e rrjetit, teknologjia e domosdoshme
dhe inteligjencën njerëzore të përdorur për të arritur përdorimin më të lartë të burimeve të përbashkëta.

Jobvermittlung-staff-search-leistung

Kërkimi i Stafit

Shërbimi ynë special për kërkimin tuaj të personelit

Kur kërkoni staf të ri, ne ju ofrojmë shërbimin tonë për të zgjidhur në mënyrë të përhershme mungesën e stafit në kompani.

Mëso më shumë
JobConnector-executive-search-Leistung

Kërkimi ekzekutiv

Mbështetja jonë për kërkimin e drejtuesve

Kërkimi i menaxherëve me përvojë është një sfidë e vërtetë në shumë kompani.

Mëso më shumë
Media-Search

Kërkimi në media

Koncepte të përshtatura për procesin tuaj të rekrutimit

Gama e gjerë e opsioneve teknike hap shumë fusha të reja për një strategji efikase dhe efektive rekrutimi.

Mëso më shumë
International-Search

Kërkim Ndërkombëtar

Rekrutimi ndërkombëtar për specialistë dhe drejtues

Ne ju ofrojmë vendosje të vazhdueshme dhe sigurojmë që kërkimi për staf të specializuar të jetë sa më i suksesshëm që të jetë e mundur, edhe në nivel ndërkombëtar.

Mëso më shumë

Bëni pyetje ose kërkoni stafin!

Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit nëse mund të bëjmë diçka për ju. Mos ngurroni të na bëni pyetjet tuaja ose të na dërgoni një pyetje në lidhje me personelin për kompaninë tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Bëni pyetje ose kërkoni stafin!

Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit nëse mund të bëjmë diçka për ju. Mos ngurroni të na bëni pyetjet tuaja ose të na dërgoni një pyetje në lidhje me personelin për kompaninë tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.