Mbështetje gjithëpërfshirëse me JobConnector - për kompanitë

Ne ju ofrojmë një shërbim të specializuar dhe ekskluziv për plotësimin e vendeve vakante në kompaninë tuaj.

Mbështetje gjithëpërfshirëse me JobConnector - për kompanitë

Po kërkoni specialistë apo menaxherë të rinj për të avancuar kompaninë tuaj? Në JobConnector, ne ju ofrojmë koncepte të dizajnuara mirë që mund t'i përdorni për të plotësuar vendet e lira të punës në kohën më të shkurtër të mundshme. Ne mbështetemi në një analizë gjithëpërfshirëse të të gjithë aplikantëve të disponueshëm dhe bindemi për kompetencën përkatëse në intervistat personale. Në këtë mënyrë ju mund të jeni i sigurt se kandidati është një ndeshje e mirë për kompaninë tuaj.

Jobvermittlung-Unternehmen-2
Jobvermittlung-Unternehmen-1

Mbështetje gjithëpërfshirëse me JobConnector - për kompanitë

Po kërkoni specialistë apo menaxherë të rinj për të avancuar kompaninë tuaj? Në JobConnector, ne ju ofrojmë koncepte të dizajnuara mirë që mund t'i përdorni për të plotësuar vendet e lira të punës në kohën më të shkurtër të mundshme. Ne mbështetemi në një analizë gjithëpërfshirëse të të gjithë aplikantëve të disponueshëm dhe bindemi për kompetencën përkatëse në intervistat personale. Në këtë mënyrë ju mund të jeni i sigurt se kandidati është një ndeshje e mirë për kompaninë tuaj.

Jobvermittlung-Unternehmen-2

Mbështetuni në shërbimin e qetë me JobConnector!

Nëse dëshironi të përfitoni nga rekrutimi efikas i personelit, atëherë keni ardhur në vendin e duhur. Me JobConnector, ne ju mundësojmë të përdorni vendosjen moderne dhe praktike të personelit dhe sigurojmë që ju të mund të plotësoni shpejt vendet e lira të punës. Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme në lidhje me detyrën e rekrutuesve tanë, ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi atyre drejtpërdrejt. Prandaj, ne jemi të kënaqur t'ju çlirojmë nga kërkimi i punës.

rrjeti i ekspertëve

Falë përvojës shumëvjeçare dhe një rrjeti të fortë brenda dhe jashtë vendit, ne jemi në gjendje të bëjmë rekrutimin tuaj modern dhe të qëndrueshëm. Përveç ekspertizës sonë, ne mbështetemi në robotë të fortë rekrutimi dhe punojmë në bazë të platformave të rekrutimit me optimizimin e Google. Prania e lartë ndërkombëtare dhe kombëtare është një argument qendror që ne të mund të përdorim rekrutimin tonë në mënyrë dixhitale në vendin tuaj. Kjo ju kursen kohë dhe para si kompani në afat të gjatë.

Rekrutimi ndërkombëtar

Përveç vendosjes së personelit nga Gjermania, ne jemi gjithashtu kontakti i duhur për rekrutimin e punonjësve me përvojë nga jashtë me shërbimin tonë të vendosjes së personelit. Kjo është mënyra se si ne ju mbështesim në arritjen e një numri dukshëm më të madh të aplikantëve të mundshëm. Në këtë mënyrë ju përfitoni nga ekspertiza reale e stafit me përvojë dhe të kualifikuar nga jashtë.

Këshilla jashtë vendit

Një nga cilësitë tona të veçanta qëndron në kompetencën e lartë këshilluese për rekrutimin nga jashtë. Ne sigurojmë një përzgjedhje të kujdesshme bazuar në kualifikimet e dëshiruara dhe kontrollojmë çdo punonjës të mundshëm sipas ligjit gjerman. Ne jemi gjithashtu në dispozicion për t'ju këshilluar për masa të tjera si njohja e kualifikimeve të huaja ose marrja e një leje qëndrimi.

Ne kujdesemi për të gjithë procesin e rekrutimit për ju

Qëllimi ynë është t'ju mundësojmë të keni një proces të qetë rekrutimi dhe të reduktoni kostot e vendosjes së përhershme. Për këtë qëllim, ne publikojmë shpallje unike për punë në platforma të njohura dhe ju mbështesim për të gjetur pa probleme kandidatët tuaj të dëshiruar.

Përveç kërkimit të kandidatëve të përshtatshëm, ne, si specialistë të rekrutimit të personelit, sigurojmë që të gjitha proceset të zbatohen në një mënyrë të synuar përpara se një kandidat i përshtatshëm të prezantohet në kompaninë tuaj. Në të njëjtën kohë, ne monitorojmë me vëmendje detajet dhe kërkesat e përcaktuara më parë dhe ju prezantojmë vetëm aplikantët e përshtatshëm për pozicionet tuaja të hapura.

procesi i kërkimit dixhital

Shërbim i shkëlqyer gjatë gjithë kohës

Përzgjedhja kompetente paraprake

Transparenca maksimale

JobConnector-digitale-Transformation

Ideale për kohë aktive dhe kursime në kosto në kompani

Me rekrutimin modern dhe dixhital, ne kërkojmë personelin e duhur për ju dhe vendosim impulset e duhura. Pikat tona të forta këtu qëndrojnë në fushat e efikasitetit, njohurive dhe shpejtësisë, që do të thotë se punët tuaja të disponueshme plotësohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Me JobConnector ju kurseni kohë dhe para në kërkim dhe mbani kompaninë tuaj të funksionojë.


Si një rekrutues i përkushtuar dhe efikas, ne kërkojmë staf të ri në emrin tuaj në mënyrë që të mbulohemi për pozitat vakante. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në një zgjidhje të menduar mirë për projektet tuaja dhe ta bëni rekrutimin tuaj të lehtë. Për të siguruar që kuota juaj e personelit të përputhet me qëllimet e kompanisë suaj, ne ju ofrojmë një shërbim të plotë dhe garantojmë suksesin e dëshiruar në çdo industri me specialistët tanë.

JobConnector-digitale-Transformation

Ideale për kohë aktive dhe kursime në kosto në kompani

Me rekrutimin modern dhe dixhital, ne kërkojmë personelin e duhur për ju dhe vendosim impulset e duhura. Pikat tona të forta këtu qëndrojnë në fushat e efikasitetit, njohurive dhe shpejtësisë, që do të thotë se punët tuaja të disponueshme plotësohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Me JobConnector ju kurseni kohë dhe para në kërkim dhe mbani kompaninë tuaj të funksionojë.


Si një rekrutues i përkushtuar dhe efikas, ne kërkojmë staf të ri në emrin tuaj në mënyrë që të mbulohemi për pozitat vakante. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në një zgjidhje të menduar mirë për projektet tuaja dhe ta bëni rekrutimin tuaj të lehtë. Për të siguruar që kuota juaj e personelit të përputhet me qëllimet e kompanisë suaj, ne ju ofrojmë një shërbim të plotë dhe garantojmë suksesin e dëshiruar në çdo industri me specialistët tanë.

Allgemeine Fragen zur Personalvermittlung

JobConnector ist eine renommierte Personalvermittlungsagentur, die Fachkräfte und Hilfskräfte für verschiedene Branchen und Qualifikationsgrade vermittelt. Unser Fokus liegt auf der Unterstützung von Unternehmen bei der Suche nach qualifizierten Arbeitskräften, sowohl national als auch international.

Unser Portfolio umfasst eine breite Palette von Fachkräften und Hilfskräften für diverse Branchen. Wir passen uns den individuellen Anforderungen unserer Kunden an und bieten Lösungen für unterschiedliche Qualifikationsgrade.

Ja, JobConnector bietet Stellenausschreibungs-Services an. Wir erstellen und veröffentlichen Stellenanzeigen auf verschiedenen Plattformen, um sicherzustellen, dass die richtigen Kandidaten erreicht werden.

Unsere Dienstleistungen bieten ein hervorragendes Preis-Leistungs-Verhältnis. Die genauen Kosten variieren je nach den spezifischen Anforderungen und dem Umfang der benötigten Leistungen.

Kontaktieren Sie uns, um ein maßgeschneidertes Angebot zu erhalten. Wir benötigen Informationen über Ihre Anforderungen, um Ihnen ein detailliertes Angebot für unsere Dienstleistungen zu unterbreiten.

Ja, JobConnector vermittelt qualifizierte Fachkräfte aus dem Ausland für verschiedene Branchen. Wir unterstützen bei der Identifikation geeigneter Kandidaten und kümmern uns um rechtliche Aspekte.

JobConnector ist erfahren in den rechtlichen Aspekten der Vermittlung ausländischer Mitarbeiter. Wir stellen sicher, dass alle rechtlichen Anforderungen, einschließlich Visa und Arbeitserlaubnis, erfüllt werden.

Sie können uns per Telefon, E-Mail oder über das Kontaktformular auf unserer Webseite erreichen. Unser engagiertes Team steht Ihnen zur Verfügung, um Fragen zu beantworten und Lösungen für Ihre Personalvermittlungsbedürfnisse zu finden.