Kërkimi në media

Koncepte të përshtatura dhe moderne për procesin tuaj të rekrutimit

Jobvermittlung-media-search-2

Koncepte të përshtatura dhe moderne për procesin tuaj të rekrutimit

Gama e gjerë e opsioneve teknike hap shumë fusha të reja për një strategji efikase dhe efektive rekrutimi. Ne e zbatojmë këtë për ju si pjesë e rekrutimit tonë në media dhe kështu sigurojmë vendosje të synuar. Për të siguruar ndërmjetësim holistik, komponentët e mëposhtëm janë thelbësorë për rekrutimin tonë në media:

Jobvermittlung-media-search-2

Koncepte të përshtatura dhe moderne për procesin tuaj të rekrutimit

Mundësitë e ndryshme dhe teknike rezultojnë në shumë fusha të reja për një strategji efikase dhe efektive rekrutimi. Ne e zbatojmë këtë për ju si pjesë e rekrutimit tonë në media dhe kështu sigurojmë vendosje të synuar. Për të siguruar ndërmjetësim holistik, komponentët e mëposhtëm janë thelbësorë për rekrutimin tonë në media:

Jobvermittlung-Media-search-3

Rekrutimi në mediat sociale

Të kesh llogaritë e tua të mediave sociale është një zgjedhje e mirë jo vetëm për rekrutimin, por edhe për publikimin e videove dhe detajeve të reja nga kompania juaj. Në këtë pikë ne zhvillojmë fushata të personalizuara të mediave sociale dhe sigurojmë rritje afatgjatë.

Jobvermittler-Google-Ads

Fushatat përmes Google Ads

Për të arritur edhe më shumë punonjës të mundshëm, ne drejtojmë fushata moderne me Google Ads për ju. Ne kryejmë planifikimin e plotë të fushatave të reja të Google Ads dhe ju shoqërojmë nga krijimi në zbatim. Kjo maksimizon zbulueshmërinë tuaj.

Jobvermittler-Media-Search-5

Përmbajtja në të gjitha portalet e punës

Shumë aplikantë janë ende në kërkim të ofertave të përshtatshme të punës përmes portaleve klasike të punës. Prandaj, ne publikojmë reklama ekskluzive për punë për ju dhe sigurojmë që të arrini grupin tuaj të synuar. Kështu rritni shikueshmërinë tuaj në të gjitha portalet e punës.

Jobvermittler-Media-Search-4

planifikimi mediatik

Planifikimi i fortë është thelbësor për një strategji mediatike që funksionon në afat të gjatë. Për këtë arsye, ne kryejmë për ju planifikimin e plotë të medias dhe ju japim një pasqyrë të qartë. Zgjidhjet largpamëse dhe afatgjata janë specialiteti ynë.

Jobvermittlung-Media-search-3

Rekrutimi në mediat sociale

Të kesh llogaritë e tua të mediave sociale është një zgjedhje e mirë jo vetëm për rekrutimin, por edhe për publikimin e videove dhe detajeve të reja nga kompania juaj. Në këtë pikë ne zhvillojmë fushata të personalizuara të mediave sociale dhe sigurojmë rritje afatgjatë.

Bëni pyetje ose kërkoni stafin!

Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit nëse mund të bëjmë diçka për ju. Mos ngurroni të na bëni pyetjet tuaja ose të na dërgoni një pyetje në lidhje me personelin për kompaninë tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Bëni pyetje ose kërkoni stafin!

Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit nëse mund të bëjmë diçka për ju. Mos ngurroni të na bëni pyetjet tuaja ose të na dërgoni një pyetje në lidhje me personelin për kompaninë tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.