JobConnector-Team-Jobvermittleragentur

Kush ose çfarë është JobConnector?

JobConnector bashkon një rrjet të bazuar në kritere të ndryshme. Nëpërmjet rekrutimit të suksesshëm, ne investojmë në arsim dhe kështu marrim pjesë me donacione në natyrë, si materiale mësimore ose kupona arsimor. Në këtë mënyrë, ne sigurojmë një mjedis pune të orientuar drejt së ardhmes dhe të qëndrueshëm në vendet në të cilat projektet menaxhohen nga JobConnector.

Inteligjenca e domosdoshme teknologjike dhe njerëzore përdoret për ndërtimin e rrjetit në mënyrë që të arrihet shfrytëzimi më i lartë i burimeve të përbashkëta.

JobConnector-Team-Jobvermittleragentur

Kush ose çfarë është JobConnector?

JobConnector bashkon një rrjet të bazuar në kritere të ndryshme. Nëpërmjet rekrutimit të suksesshëm, ne investojmë në arsim dhe kështu marrim pjesë me donacione në natyrë, si materiale mësimore ose kupona arsimor. Në këtë mënyrë, ne sigurojmë një mjedis pune të orientuar drejt së ardhmes dhe të qëndrueshëm në vendet në të cilat projektet menaxhohen nga JobConnector.

Inteligjenca e domosdoshme teknologjike dhe njerëzore përdoret për ndërtimin e rrjetit në mënyrë që të arrihet shfrytëzimi më i lartë i burimeve të përbashkëta.

shërbimi

Në projekte të tilla si rekrutimi i personelit dhe vendosja e personelit, ne punojmë së bashku me ekipet për të siguruar veprime inovative dhe në këtë mënyrë për të rritur aftësinë e ardhshme për të punuar në tregun e punës.

vizion

Me JobConnector, ne po ndjekim qëllimin për të mbuluar mungesën e vazhdueshme të personelit dhe për të lidhur kërkimin e punës së ëndrrave përmes punësimit të suksesshëm.

misioni

Nëpërmjet shkëmbimeve të rregullta me klientët dhe aplikantët tanë, ne sigurojmë që të gjitha ndryshimet në kërkesat dhe kërkesat të përfshihen në vendosjet tona.

Ekipi i JobConnector

demo-attachment-20-amazing-business-woman-holding-clipboard-looking-8E2Y5Z7

AMANDA BLACK

Zyrtari më i lartë financiar
demo-attachment-23-concentrated-businessman-using-laptop-computer-PE3ARHB

RANDY SMITH

Konsulent marketingu
demo-attachment-25-Full-body-portrait-of-professional-business-woman

PENY HINTZE

Konsulent Financiar
demo-attachment-37-portrait-of-a-man-using-tablet-computer-PCDLD3R

JOHN DOE

bashkëthemelues

Bëni pyetje ose kërkoni stafin!

Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit nëse mund të bëjmë diçka për ju. Na bëni pyetjet tuaja ose na pyesni për stafin për kompaninë tuaj në mesazhin tuaj për ne. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Bëni pyetje ose kërkoni stafin!

Ju lutemi përdorni formularin tonë të kontaktit nëse mund të bëjmë diçka për ju. Na bëni pyetjet tuaja ose na pyesni për stafin për kompaninë tuaj në mesazhin tuaj për ne. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.