po kërkoni? Ne lidhemi!

Ne ju ofrojmë një shërbim të specializuar dhe ekskluziv për plotësimin e vendeve vakante në kompaninë tuaj.

po kërkoni?
Ne lidhemi!

Ne ju ofrojmë një shërbim të specializuar dhe ekskluziv për plotësimin e vendeve vakante në kompaninë tuaj.

Për ne, rekrutimi do të thotë rakordim i kërkesës dhe ofertës përmes veprimeve largpamëse dhe zhvillimit të rrjeteve të reja.

Catherine Vogel

Partneri juaj për vendosje të suksesshme në punë

Ju jeni duke kërkuar për një agjenci punësimi me përvojë që lidh me sukses si aplikantët ashtu edhe kompanitë. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë mbështetje profesionale në kërkimin tuaj për staf të ri dhe në të njëjtën kohë të sigurojmë që të arrini punën që dëshironi sa më shpejt që të jetë e mundur. Në kohën e mungesave gjithnjë në rritje të stafit, është thelbësore të përdoren shërbimet e punësimit dhe të sigurohet suksesi i dëshiruar në afat të gjatë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë mbështetjen më të mirë të mundshme në këtë pikë.

Si ekspertë në fushën e vendosjes së personelit, ne jemi aktivë në industri të shumta. Kjo na mundëson të sigurojmë vendosje efikase dhe të personalizuara që përshtatet me industrinë tuaj në baza ditore. Rrjeti ynë i gjerë bën të mundur lidhjen e sigurt të aplikantëve dhe kompanive dhe ofrimin e njohurive të dëshiruara në çdo industri. Është më mirë të kërkoni industrinë që dëshironi pikërisht këtu në JobConnect dhe të zbuloni se si mund t'ju ndihmojmë me konceptin tonë. Kjo është mënyra se si ne e bëjmë personelin dhe kërkimin e punës një sukses të garantuar.

Partneri juaj për vendosje të suksesshme në punë

Ju jeni duke kërkuar për një agjenci punësimi me përvojë që lidh me sukses si aplikantët ashtu edhe kompanitë. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë mbështetje profesionale në kërkimin tuaj për staf të ri dhe në të njëjtën kohë të sigurojmë që të arrini punën që dëshironi sa më shpejt që të jetë e mundur. Në kohën e mungesave gjithnjë në rritje të stafit, është thelbësore të përdoren shërbimet e punësimit dhe të sigurohet suksesi i dëshiruar në afat të gjatë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ofrojmë mbështetjen më të mirë të mundshme në këtë pikë.

Si ekspertë në fushën e punësimit, ne jemi aktivë në shumë sektorë. Kjo na mundëson të sigurojmë vendosje efikase dhe të personalizuara që përshtatet me industrinë tuaj në baza ditore. Rrjeti ynë i gjerë bën të mundur lidhjen e sigurt të aplikantëve dhe kompanive dhe ofrimin e njohurive të dëshiruara në çdo industri. Është më mirë të kërkoni industrinë e dëshiruar pikërisht këtu në JobConnector dhe të zbuloni se si mund t'ju ndihmojmë me konceptin tonë. Kjo është mënyra se si ne e bëjmë personelin dhe kërkimin e punës një sukses të garantuar.

Jobvermittlung-Unternehmen-1
Ihr-Partner-fuer-eine-erfolgreiche-Jobvermittlung

Shërbimet tona

Jobvermittlung-staff-search-leistung

Kërkimi i Stafit

Shërbimi ynë special për kërkimin tuaj të personelit

Kur kërkoni staf të ri, ne ju ofrojmë shërbimin tonë për të zgjidhur në mënyrë të përhershme mungesën e stafit në kompani.

Mëso më shumë
JobConnector-executive-search-Leistung

Kërkimi ekzekutiv

Mbështetja jonë për kërkimin e drejtuesve

Kërkimi i menaxherëve me përvojë është një sfidë e vërtetë në shumë kompani.

Mëso më shumë
Media-Search

Kërkimi në media

Koncepte të përshtatura për procesin tuaj të rekrutimit

Gama e gjerë e opsioneve teknike hap shumë fusha të reja për një strategji efikase dhe efektive rekrutimi.

Mëso më shumë
International-Search

Kërkim Ndërkombëtar

Rekrutimi ndërkombëtar për specialistë dhe drejtues

Ne ju ofrojmë vendosje të vazhdueshme dhe sigurojmë që kërkimi për staf të specializuar të jetë sa më i suksesshëm që të jetë e mundur, edhe në nivel ndërkombëtar.

Mëso më shumë

rrjeti i ekspertëve

Falë përvojës shumëvjeçare dhe një rrjeti të fortë brenda dhe jashtë vendit, ne jemi në gjendje të bëjmë rekrutimin tuaj modern dhe të qëndrueshëm. Përveç ekspertizës sonë, ne mbështetemi në robotë të fortë rekrutimi dhe punojmë në bazë të platformave të rekrutimit me optimizimin e Google. Prania e lartë ndërkombëtare dhe kombëtare është një argument qendror që ne të mund të përdorim rekrutimin tonë në mënyrë dixhitale në vendin tuaj. Kjo ju kursen kohë dhe para si kompani në afat të gjatë.

Rekrutimi ndërkombëtar

Përveç vendosjes së personelit nga Gjermania, ne jemi gjithashtu kontakti i duhur për rekrutimin e punonjësve me përvojë nga jashtë me shërbimin tonë të punësimit. Kjo është mënyra se si ne ju mbështesim në arritjen e një numri dukshëm më të madh të aplikantëve të mundshëm. Në këtë mënyrë ju përfitoni nga ekspertiza reale e stafit me përvojë dhe të kualifikuar nga jashtë.

Qendra e këshillimit për rekrutim të huaj

Një nga cilësitë tona të veçanta qëndron në kompetencën e lartë këshilluese për rekrutimin nga jashtë. Ne sigurojmë një përzgjedhje të kujdesshme bazuar në kualifikimet e dëshiruara dhe kontrollojmë çdo punonjës të mundshëm sipas ligjit gjerman. Ne jemi gjithashtu në dispozicion për t'ju këshilluar për masa të tjera si njohja e kualifikimeve të huaja ose marrja e një leje qëndrimi.

rrjeti i ekspertëve

Falë përvojës shumëvjeçare dhe një rrjeti të fortë brenda dhe jashtë vendit, ne jemi në gjendje të bëjmë rekrutimin tuaj modern dhe të qëndrueshëm. Përveç ekspertizës sonë, ne mbështetemi në robotë të fortë rekrutimi dhe punojmë në bazë të platformave të rekrutimit me optimizimin e Google. 

Rekrutimi ndërkombëtar

Përveç vendosjes së personelit nga Gjermania, ne jemi gjithashtu kontakti i duhur për rekrutimin e punonjësve me përvojë nga jashtë me shërbimin tonë të vendosjes së personelit. Kjo është mënyra se si ne ju mbështesim në arritjen e një numri dukshëm më të madh të aplikantëve të mundshëm. 

Këshilla për punësim jashtë vendit

Një nga cilësitë tona të veçanta qëndron në kompetencën e lartë këshilluese për rekrutimin nga jashtë. Ne sigurojmë një përzgjedhje të kujdesshme bazuar në kualifikimet e dëshiruara dhe kontrollojmë çdo punonjës të mundshëm sipas ligjit gjerman. 

Industritë tona

Medizin Branche industria e mjekësisë
industria e mjekësisë
industria e mjekësisë
IT TI
TI
Sektori i IT
Handel tregtisë
tregtisë
tregtisë
Industriebranche degë industriale
degë industriale
dega e industrisë
Baugewerbe Industria e ndërtimit
Industria e ndërtimit
Industria e ndërtimit
Sonstige Të tjera
Të tjera
Të ndryshme

Ajo që na veçon

Qëllimi ynë është të kombinojmë nivelin më të lartë të ekspertizës me një rrjet të fortë. Kjo ka sukses me një proces kërkimi dixhital dhe me një shërbim të shkëlqyer, të cilin ne ju ofrojmë cilësinë e dëshiruar. Ne jemi gjithmonë pranë jush me fokusin tonë të plotë në rekrutimin dhe ju ndihmojmë të plotësoni vendet vakante. Ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës si për kompanitë ashtu edhe për aplikantët. Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të rekrutoni punonjës nga jashtë dhe të optimizoni tenderët tuaj.

Pozicioni i përhershëm dhe vendosja direkte përmes JobConnector

 

Një veçori e veçantë e rekrutimit tonë është se ne fokusohemi në pozicione të përhershme pa kufizime kohore për kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme. Këtu në JobConnector, ne i kushtojmë rëndësi të madhe vendosjes së qetë të pozicioneve të përhershme që do ta çojnë kompaninë tuaj përpara. Kjo e bën shumë më të lehtë për kompaninë dhe aplikantin që të angazhohen për një marrëdhënie afatgjatë dhe të ndërtojnë një marrëdhënie të mirë pune. Me një koncept dixhital dhe inovativ, ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në gjetjen e stafit më të mirë për të plotësuar pozicionet tuaja në afat të gjatë.

procesi i kërkimit dixhital

Shërbim i shkëlqyer gjatë gjithë kohës

Përzgjedhja kompetente paraprake

Transparenca maksimale

Ajo që na veçon

Qëllimi ynë është të kombinojmë nivelin më të lartë të ekspertizës me një rrjet të fortë. Kjo ka sukses me një proces kërkimi dixhital dhe me një shërbim të shkëlqyer, të cilin ne ju ofrojmë cilësinë e dëshiruar. Ne jemi gjithmonë pranë jush me fokusin tonë të plotë në rekrutimin dhe ju ndihmojmë të plotësoni vendet vakante. Ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës si për kompanitë ashtu edhe për aplikantët. Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të rekrutoni punonjës nga jashtë dhe të optimizoni tenderët tuaj.

Pozicioni i përhershëm dhe vendosja direkte përmes JobConnector

Një veçori e veçantë e rekrutimit tonë është se ne fokusohemi në pozicione të përhershme pa kufizime kohore për kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme. Këtu në JobConnector, ne i kushtojmë rëndësi të madhe vendosjes së qetë të pozicioneve të përhershme që do ta çojnë kompaninë tuaj përpara. Kjo e bën shumë më të lehtë për kompaninë dhe aplikantin që të angazhohen për një marrëdhënie afatgjatë dhe të ndërtojnë një marrëdhënie të mirë pune. Me një koncept dixhital dhe inovativ, ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në gjetjen e stafit më të mirë për të plotësuar pozicionet tuaja në afat të gjatë.

procesi i kërkimit dixhital

Shërbim i shkëlqyer gjatë gjithë kohës

Përzgjedhja kompetente paraprake

Transparenca maksimale

JobConnector-digitale-Transformation

Rekrutimi në transformimin dixhital

Në kohën e transformimit dixhital, vendosja efikase dhe moderne e personelit luan rolin më të rëndësishëm. Është edhe më e rëndësishme të vendosni impulse dixhitale dhe në të njëjtën kohë të përfitoni nga një rrjet i fortë. Në këtë mënyrë, rekrutimi dixhital është pretendimi ynë për t'ju shoqëruar në të gjitha industritë e zakonshme dhe për t'ju ofruar specialistët më të mirë. Në kohën e transformimit dixhital, ju siguroni sukses maksimal në të gjitha aspektet e rekrutimit.

+ 0
Punonjësit
0
Klientët
% 0
kënaqësi të konsumatorëve

Rekrutimi në transformimin dixhital

Në kohën e transformimit dixhital, vendosja efikase dhe moderne e personelit luan rolin më të rëndësishëm. Është edhe më e rëndësishme të vendosni impulse dixhitale dhe në të njëjtën kohë të përfitoni nga një rrjet i fortë. Në këtë mënyrë, rekrutimi dixhital është pretendimi ynë për t'ju shoqëruar në të gjitha industritë e zakonshme dhe për t'ju ofruar specialistët më të mirë. Në kohën e transformimit dixhital, ju siguroni sukses maksimal në të gjitha aspektet e rekrutimit.

+ 0
Punonjësit
0
Klientët
% 0
kënaqësinë

Erfolgreich vermittelt

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her

Shams W.Pawel Founder & CEO of XpeedStudio

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her

Shams W.Pawel Founder & CEO of XpeedStudio

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her

Shams W.Pawel Founder & CEO of XpeedStudio

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her

Shams W.Pawel Founder & CEO of XpeedStudio