Jobvermittlung-staff-search-leistung

Shërbim gjithëpërfshirës për siguri maksimale

Ne sigurojmë rehati maksimale me një shërbim modern dhe holistik për rekrutimin tonë ndërkombëtar për specialistë dhe drejtues. Kjo është mënyra se si ne garantojmë siguri të vërtetë dhe ju ndihmojmë të siguroni që të merrni staf kompetent shpejt kur ju nevojitet.

Beratung-zur-Anerkennung-und-zum-Aufenthaltstitel

Këshilla për njohjen dhe lejet e qëndrimit

Punonjësit nga jashtë kanë nevojë për leje qëndrimi për qëndrim të përhershëm në Gjermani. Për këtë arsye, ne kontrollojmë paraprakisht të gjitha kërkesat dhe ju ofrojmë rekrutim gjithëpërfshirës. Kjo bën të mundur kërkimin ndërkombëtar për punonjës të përshtatshëm.

Personalvermittlung-von-Fachkräften-aus-dem-Ausland

Rekrutimi i specialistëve nga jashtë

Specialistët me përvojë janë një burim i rëndësishëm për të përfituar nga funksionimi ndërkombëtar dhe rekrutimi i qëndrueshëm. Prandaj, ne ju ofrojmë vendosje të vazhdueshme dhe sigurojmë që kërkimi i personelit nga jashtë të jetë i suksesshëm edhe ndërkombëtarisht.

Jobvermittlung-Media-search-3

Rekrutimi në mediat sociale

Të kesh llogaritë e tua të mediave sociale është një zgjedhje e mirë jo vetëm për rekrutimin, por edhe për publikimin e videove dhe detajeve të reja nga kompania juaj. Në këtë pikë ne zhvillojmë fushata të personalizuara të mediave sociale dhe sigurojmë rritje afatgjatë.

Jobvermittler-Google-Ads

Fushatat përmes Google Ads

Për të arritur edhe më shumë punonjës të mundshëm, ne drejtojmë fushata moderne me Google Ads për ju. Ne kryejmë planifikimin e plotë të fushatave të reja të Google Ads dhe ju shoqërojmë nga krijimi në zbatim. Kjo maksimizon zbulueshmërinë tuaj.

Jobvermittler-Media-Search-5

Përmbajtja në të gjitha portalet e punës

Shumë aplikantë janë ende në kërkim të ofertave të përshtatshme të punës përmes portaleve klasike të punës. Prandaj, ne publikojmë reklama ekskluzive për punë për ju dhe sigurojmë që të arrini grupin tuaj të synuar. Kështu rritni shikueshmërinë tuaj në të gjitha portalet e punës.

Jobvermittler-Media-Search-4

planifikimi mediatik

Planifikimi i fortë është thelbësor për një strategji mediatike që funksionon në afat të gjatë. Për këtë arsye, ne kryejmë për ju planifikimin e plotë të medias dhe ju japim një pasqyrë të qartë. Zgjidhjet largpamëse dhe afatgjata janë specialiteti ynë.